Ключалки за автомобили

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Ключалките за врати са важен елемент от сигурността на автомобила и трябва да се поддържат в изправно състояние. В случай обаче, че се нуждаете от евтини резервни решения за смяна, сега ще Ви представим предлаганите в онлайн магазин Carco.bg видове и как се монтират. 

Какви видове ключалки за врати на коли има

Всички знаем, че универсални решения няма и се налага да правим избор спрямо марката и модела на автомобила. Също така, в една кола има различни видове ключалки за заключване и отключване на задните и предните, левите и десните врати, както и за багажниците. С това обаче разнообразието от видове ключалки за врати при нас не приключва. Тук Ви очакват още и заключващи механизми на конзола за подлакътници, задни капаци, както и такива за запалването на двигателя.

Предлаганите при нас авточасти са втора ръка, но в изключително запазено състояние и в пълна функционалност. Това позволява да направите значително по-изгодна покупка, в сравнение с новите аналози, и да очаквате дълготрайност и безпроблемна функционалност.

Как се монтират

Въпреки, че съвременните ключалки за врати в голям процент от случаите са все още механични, техният монтаж и смяна изискват специфични познания, с които са запознати само определени хора, работещи в специализираните сервизи. Вероятността за качествена самостоятелна смяна и монтаж без необходимите специфични познания е малко вероятна. Ето защо, ако се налага смяна и нямате нужните познания, съветваме Ви да се обърнете към специалисти с нужната компетентност в областта.

За смяната и монтажа се изисква отстраняване на защитната кора или специалния кожух, отстраняване на буксите с кабели или други свързващи елементи, ако такива има, отвъртането на крепежните елементи. Това, най-общо казано, е алгоритъмът за смяна и монтаж на резервните части за коли от този тип, но при съвременните модели може да има и специфични особености, за които се изискват определени познания.

Защо да се доверим на Carco.bg

Защото специалната ни категория от ключалки за врати втора употреба обхваща голям процент от популярните и търсени днес марки и модели автомобили. Въпреки това, нека разберем кои са предимствата ни и с какво се отличаваме от конкурентите си:

  • Значително по-ниски цени от новите алтернативи;
  • Предварително тествани за работоспособност продукти;
  • Всеки ден все по-голямо разнообразие от употребявани авточасти;
  • Регулярни и редовни промоции за още по-изгодни покупки;
  • Качествено и професионално обслужване;
  • Пълно съдействие както при пазаруването, така и при възникнали проблеми с това;
  • Подходяща функционалност на онлайн магазина за правилен избор и лесни поръчки.