Панти за врати

880 авточасти

11.74 лв.23.48 лв.
11.74 лв.23.48 лв.
9.78 лв.19.57 лв.
9.78 лв.19.57 лв.
26.20 лв.52.41 лв.
22.14 лв.44.27 лв.
22.14 лв.44.27 лв.
9.78 лв.19.57 лв.
9.78 лв.19.57 лв.
7.83 лв.15.65 лв.
7.83 лв.15.65 лв.
9.78 лв.19.57 лв.
7.83 лв.15.65 лв.
7.83 лв.15.65 лв.
7.83 лв.15.65 лв.

Аксесоарите за коли спадат към интериора и екстериора на всяко превозно средство. Малогабаритните части по купето са отговорни за красивата визия на автомобила, също както и за неговото лесно и приятно ползване. Когато липсва някоя важна част, е добре да си я набавим, а ако тя е просто за смяна, е добре да я подменим с по-нова такава.


В списъка “части за купето” спадат най-разнообразни елементи - панти за врати и капаци за автомобил, вратички за резервоар, лайсни, огледала, прагове, стопове, фарове, халогенни светлини, подкалници и още много други. Някои от тях са с незаменимо функционално значение и са задължителни, докато други просто препоръчителни и с естетическа насоченост.


Кои са компонентите на каросерията


Каросерията на колата включва набор от компоненти, които в комбинация придават завършеност и функционалност на превозното средство. Те имат не само практическо предназначение, но и естетическо такова. За да осигурят нужното ниво на безопасност, трябва да се избират и с високо качество - панели, броня, прозорци, спойлери, амортисьори, осветителни тела и др.


Какво са пантите за врати на автомобили


Този елемент от автомобила е важен за лесното и безпроблемно отваряне на вратата на леката кола. Ако пантата (лява или дясна) не е в изправност, е възможно тя да осуети влизането и излизането от превозното средство, затова и трябва да я сменим, когато това се наложи. Скърцането е също много неприятно явление, което е присъщо за амортизираните панти за врати. Някои водачи прибягват до тяхното смазване, за да премахнат звуците, докато други решават, че е най-добре да сменят пантата, за да не се стигне до пълна невъзможност да влезем в автомобила.


Откъде да поръчаме капаци


Капаците за коли могат да бъдат предни (боне) и задни. Предният е от съществено значение, защото осигурява защитено покритие на мотора, също както има и звукоизолиращи свойства. Задължително е вътрешната му част да бъде аеродинамична, за да бъде намалено фронталното сцепление.


Тунингът е също доста често срещано подобрение сред по-младите водачи на МПС, защото той придава модерна визия на колата, а и осигурява по-голяма безопасност. Преден капак или заден капак - открийте и двата вида в онлайн магазин Carco.bg, където наред с разнообразието Ви очакват и ниски цени.


Как се сменят


Много водачи се наемат сами да сменят капака на автомобила, което на свой ред обхваща някои по-основни действия:  • Демонтаж на болтовете, с които са захванати пантите;

  • Определяне на позицията на капака и поставяне;

  • Монтаж на болтовете и проверяване на напасването.


Нищо сложно, но и нищо толкова лесно, че да подходите към тази процедура с лека ръка. Изберете авточасти втора ръка от Carco.bg.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път