Гуми и Джанти

Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5
Сортирай по: Покажи по:
1 2 3 4 5

Стабилността на автомобила по време на път и доброто сцепление на колелата с пътната настилка са важни за перфектната возия. За да постигнем обаче такава, трябва да изберем качествени гуми, също както и да не пропускаме ежегодните технически прегледи на превозното средство. Това не е трудно за постигане, защото могат да се открият най-различни видове автомобилни гуми, които се делят на летни, зимни и всесезонни. Джантите за коли са също обект на голямо разнообразие, а днес са достъпни и втора ръка. 

Как се избират гуми и джанти

Когато сме изправени пред подобен избор, трябва да вземем предвид най-вече точните размери на авто колелата и предпочитанията ни за джантите към тях - алуминиеви, стоманени и др. Преди да се заемем със смяна на някой от двата компонента, е добре да разберем какви са актуалните цени, кои марки резервни части са достъпни, къде има най-изгодни предложения за автостоки втора употреба и как да ги изберем правилно. Заложете на онлайн магазин Carco.bg направете своя избор още днес. Очакват Ви наистина изгодни предложения.

Какви видове могат да се открият

Освен според марката и модела автомобил, гуми и джанти се избират най-вече според конкретния размер. А той трябва да е точно преценен, за да не се отразят разминаванията върху цялостното представяне на колата по време на движение - 14, 15, 16, 17 цола и др. Правилната комбинация между тези два авто елемента е от огромно значение за безпроблемното и комфортно шофиране, като ако е налице някакво разминаване, е напълно възможно да се забележи повишен разход на гориво и прочее. 

За да изберем правилната джанта за гумите на колата, трябва да се обърне внимание на широчината и височината на колелата, радиус на въртенето, диаметъра, стила на шофиране и др. В онлайн магазин Карко ще откриете предложения втора ръка за марки коли като:

Наред с избора на колела, трябва да помислите и за покупката на болтове, гайки, тасове, капачки, които биха могли да Ви бъдат от огромна полза в редица ситуации. 

Къде има качествени предложения

В търсене на качествени авточасти втора употреба, сме склонни да инвестираме значително време в откриването на подходящ магазин, в който се предлагат стоки с гарантирано качество и обещаващо дълъг експлоатационен живот. Carco.bg разбира желанието на шофьорите да вземат правилното решение за своите автомобили, избирайки за тях най-доброто в технологичен план.