• Carco.bg
  • Блог
  • Как да избера най-добрите гуми за моята кола?
08/11/2021

Как да избера най-добрите гуми за моята кола?

Как да избера най-добрите гуми за моята кола?

Очевидно най-нелепото извинение да закъснеете за работна среща, когато работите от вкъщи е... „Спуках гума“. Още по-нелепо е това наистина да се случи... когато не сте на работа и тръгвате за някъде оптимистично настроени за това което предстои... когато пристигнете там. Затова не оставяме важните и щастливи моменти на случайността. Подготвяме се за тях. Като избора на гуми например.


В интерес на истината, изборът на гуми е приблизително толкова важен, колкото и избора какъв автомобил ще си купите. Често дори отнема повече време. А не е необходимо.


Как да изберем най-добрите гуми за своята кола без това непременно да ни причини адски мъки?


За да ви помогнем да сравните и изберете от многообразния асортимент в Carco , препоръчваме да погледнете върху избора си на гуми през 3 различни аспекта:


1. Безопасността


Повечето гуми се представят добре в ежедневни ситуации, но трудните условия ще разкрият техните различия.


И така, как да се уверите, че гумите ви са готови за неочакваното?


Изберете гуми, които могат да се представят добре при по-лоши метеорологични условия или пътища. Повярвайте, разликата може да бъде огромна.


На мокри пътища някои марки гуми могат да скъсят спирачния път с до 6 метра от други, независимо от колата, която карате. Това е почти разстояние от кола и половина!


2. Качеството


Много често правите компромис да купите по-евтини, но нови гуми, отколкото по-качествени, но „втора ръка“? Постигането на компромис сега може да означава да се наложи да похарчите повече после. Защо? По-качествените гуми издържат по-дълго и ви помагат да спестите гориво – така ще спестите в дългосрочен план. Ако вземете по-ефективни гуми сега, ще ви се наложи да ги сменяте... много по-късно.


3. Насладата от шофирането


Това може и да не ви изглежда очевиден аспект при избора на гуми, но подобно на обувка, гумата трябва да ви пасва идеално. Така че вземете колата си, изберете си ден само за вас двамата (или двете). Отидете на пазар. И пробвайте. Различни комплекти гуми. В крайна сметка ще установите, че точно като с обувките – ще получите изключително различно изживяване при шофиране в зависимост от избрания модел. В края на краищата и гумите, както и обувките – отразяват вашия стил.


Свържете се с нас, за да разговаряте с някой от нашите представители и да намерите най-подходящия модел гуми за вашия автомобил.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път