• Carco.bg
  • Блог
  • Как да поправиш дребните щети по колата си?
18/09/2022

Как да поправиш дребните щети по колата си?

Как да поправиш дребните щети по колата си?

Всеки автомобил непременно преживява няколко драскотини, вдлъбнатини и други дребни щети по предни и задни врати, капаци, таван и т.н. Понякога щетата е по твоя вина, понякога – извън твоя контрол и ако повредата е твърде голяма, най-доброто решение е да посетиш сервиз. По този начин ще си спокоен, че колата ти ще се върне в нормалното си състояние. От друга страна, ако щетата е лека, имаме няколко съвета за теб, с които да си спестиш време и средства.

Ето списък с някои дребни щети – познати са ти, нали?


Вдлъбнатини



Вдлъбнатините са много чести при сблъсъци и обикновено идват с повреда на боята. Камъни, градушка или лек удар могат да причинят вдлъбнатини по колата ти, които, за щастие се оправят лесно в повечето случаи.

Драскотини



Драскотините са неизбежни – на всеки ще се случи някога да мине през храсти, стърчащи клони или остри предмети. За щастие драскотините обикновено са малки по природа.

Щети, причинени от времето



Времето има лошо чувство за хумор и често това може да се отрази на автомобила ти. Градушка, сняг и съпътстващите ги пясък и сол, дори силното слънце могат да причинят леки проблеми по колата ти.

Пукнатини



Не дотам леките удари обаче могат да причинят пукнатини. Те обикновено се случват най-често на предното стъкло, огледалата, броните, вратите, капаците и прочее.

Безопасното и отговорно шофиране значително ще сведе до минимум шансовете за повреда на колата ти.

Когато обаче се е стигнало дотам и имате нужда от нова врата, капак, калник, стъкло или друга едрогабаритна част, тя трябва да е качествена и с оригинален произход, за да бъдат резултатите добри и то в дългосрочен план.


Как Carco.bg ще ти помогне в избора на перфектни едрогабаритни части?

В Carco.bg ще намериш богата онлайн селекция от врати, предни и задни капаци и още висококачествени авточасти втора употреба.
С нас избираш гарантирано качество и се радваш на отлични резултати и напълно оправдана цена. Ние залагаме на високото качество!


Как да ги избереш?


За избора на подходящи едрогабаритни части като врати, капаци и стъкла и други – използвай Carco.bg филтър. Избери своя модел автомобил, попълни подробностите – модификация, година на производство, и открий предложения за Audi, BMW, Nissan, Opel, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Kia, Jaguar, Jeep и много други.


Защо да се довериш на авточасти втора ръка?


Намирането на подходящи авточасти не е лесна работа и ние знаем това. Някои от компонентите вече не са в продажба, а за други трябва да се чака доста дълго време. Това на свой ред понякога забавя ремонта. Авточастите втора ръка са разумно, бюджето и достъпно решение, което се отличава с оригинален произход и отлична цена. Разгледай сайта на Carco.bg още сега: https://carco.bg/

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път