• Carco.bg
  • Блог
  • Каква е съдбата на автомобила и парите ти след отпадането на екостикерите?
31/07/2022

Каква е съдбата на автомобила и парите ти след отпадането на екостикерите?

Каква е съдбата на автомобила и парите ти след отпадането на екостикерите?

Каква беше кратката история на екостикерите?

През септември миналата година в Наредбата за годишните технически прегледи на пътните превозни средства беше добавено изискване за еко стикери. Те показват към коя еко група принадлежи превозното ти средство, тоест колко екологично е то. Това доведе до ограничение за старите и замърсяващи превозни средства да се придвижват в центъра на столицата. Една година след въвеждането на еко стикерите Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ започна действия за тяхното премахване и сега предстои промяна в Наредба 32, с която бяха въведени стикерите. Въпреки че над 150 000 стикера с чип бяха закупени от фирмите, които имат пунктове за годишен технически преглед, и трябваше да заплатиш по 10.56 лв., изглежда, че това изискване отпада.


Пари и усилия на вятъра ли бяха стикерите?



Може би. Това, което е важно за теб, в случай, че си шофьор на по-стар модел автомобил, е че вече спокойно можеш да продължиш да инвестираш в него, защото по всичко личи, че ще можем да се придвижваме свободно засега. Парите, които шофьорите са похарчили за еко стикери, няма да бъдат възвърнати, но днес ще разгледаме защо новината за отпадане на стикерите означава, че е по-изгодно да инвестираш в стария си автомобил, поне докато не решиш да се разделиш с него.

Как ремонтът на автомобила ти може да струва възможно най-малко?



Aко превозното ти средство е втора ръка или е по-стар модел, склонен ли си да похарчиш огромна сума пари за части и аксесоари? И ние така си мислихме. Изключително добър и икономичен вариант за теб в този случай е да се довериш на висококачествени авточасти и аксесоари втора употреба. Веднъж след като си купил автомобил втора ръка, може би вече си на мнение, че този тип търговия е изгоден, но не за сметка на качеството. Сега остана просто да намериш онлайн магазин или платформа, която предлага разнообразие от резервни авточасти втора ръка с предварително проверено качество.

Предлагаме ти място с професионално безплатно обслужване, консултации и страхотни цени.


Разгледай още днес сайта на Carco.bg! При нас можеш по всяко време да поръчаш необходимите ти автомобилни части на изключително добри цени. Ще откриеш богато разнообразие от артикули втора употреба, подредени по категории и подкатегории, което прави намирането им изключително лесно и бързо.



Нашата интуитивна търсачка изисква всички необходими данни за превозното ти средство, така че бързо и лесно да получиш релевантни на търсенето си резултати. В случай, че срещаш проблеми, не откриваш търсените продукти, изпитваш трудности с правилния избор или искаш допълнителна консултация – нашият екип е на разположение.


В Carco.bg поддържаме огромни складови наличности, така че да получиш своите авточасти втора ръка възможно най-бързо.


Какво казват клиентите за нас?


Нашите статистики сочат, че 98% от новопазарувалите клиенти поръчват отново.
Това е доказателство за добра работа, професионално обслужване и бързи доставки. Работим с множество доверени партньори, от които изкупуваме надеждни и качествени употребявани авточасти за всички марки и модели коли.



Предварително ги изпробваме в собствени лаборатории, така че да ти гарантираме пълна функционалност и надеждност на продуктите.
Ето защо, можеш да ни имаш пълно доверие, когато става въпрос за качествени авточасти втора ръка.


Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път