16/06/2023

Какво казва цветът на колата ти за теб?

Какво казва цветът на колата ти за теб?

Има един избор, който правиш за превозното средство, който е много личен – цветът на колата. Цветът на автомобила е нещо повече от избор на любим цвят. Той отразява начина, по който виждаш себе си.


Цветовете на автомобилите и техните значения


Червено

Ferrari 488 е един от най-елегантните и мощни автомобили. Въпреки че се предлага в различни цветове, почти всяко Ferrari 488 е червено. Червеното се свързва с Ferrari, защото е добре приет цвят, който значи сила, чувственост и висока енергия. Червеното е за общителни хора, които знаят какво искат и не се страхуват да уведомят света. Всеки с червен автомобил ще изпъкне и има защо.


Бяло

Поршетата от висок клас, от друга страна, най-често се намират в кристално бяло или черно. Хората, които предпочитат бели превозни средства, често се смятат за перфекционисти. Тези типове личности знаят какво и как харесват нещата. Хората, които карат бели коли, винаги са организирани и се смята, че имат най-чистия интериор.

Черно


Черното е мощен цвят и най-популярният за автомобилите. Хората, които предпочитат черни превозни средства, имат вкус към елегантните неща и често избират по-високия клас във всичко, което купуват. Черното също се свързва със самочувствието и социалния статус.


Сребърно


Среброто е футуристичен цвят, който също се свързва с благородни метали и скъпи неща. Това е един от най-популярните цветове за Lamborghini. Среброто се свързва с типове личности, които обичат да заявяват себе си, но го правят с вкус. Това е почти пасивно-агресивен цвят, който казва: „Аз съм страхотен, но по много тих и елегантен начин.“


Нестандартни цветове

Разбира се съществува и търсене на необичайни цветове. Хората, които търсят оранжеви, ярко сини и крещящо зелени цветове, казват: „Аз съм уникален. Правя каквото си искам, когато си искам и както си искам.”

Бордо


По-тъмните тонове на червеното, като бордо или керемидено червено, отразяват много чувствени личности. Те казват всичко за човека, който обича червеното, но добавя малко чувственост.


Перлено бяло

Перлено бялото също е много различно като тип личност от обикновеното бяло. Добавянето на метални качества към белия цвят казва: „Аз съм перфекционист, но със сигурност съм много забавен.“


Синьо

Светлосините автомобили се свързват с верни, доверчиви и спокойни хора. Тъмно синьото е много авторитетен цвят. Хората, които са привлечени от по-тъмно синьото, често са властни. Всички, които избират синьото за цвят на своя автомобил, се считат за много надеждни.


Кафяв

Кафяви, бежови и други неутрални цветове от този спектър отразяват много земни личности. По-тъмните тонове на кафявото обаче се свързват с кафето и наситения тъмен шоколад, което ги прави по-привлекателен цвят за тези, които обичат да се отдадат на някои от по-фините неща в живота.


Сив

Сивите превозни средства не трябва да се бъркат със сребристите. Сивите превозни средства се свързват с хора, които са много уравновесени. Тези хора обсъждат проблемите, правят списъци, за да изпълнят задачите си и често са неутрални по отношение на мненията си по горещи теми, за да избегнат спорове. Сивото се смята за перфектния цвят на автомобила за хора, които се смятат за мъдри и мили.

Разбира се, науката за избора на цвят на автомобила вероятно е по-скоро лично мнение, отколкото научен факт. Но е вярно, че някои хора са по-привлечени от конкретен цвят на автомобила, дори ако този цвят не е изпъкнал в никоя друга област от живота им. Най-малкото изглежда, че автомобилните компании знаят нещо за това какви личности са привлечени от техните коли и какви цветови опции са идеални за тях.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път