24/03/2022

Когато счупената джанта носи късмет

Когато счупената джанта носи късмет

Да ти се осуети почивката е изключително неприятно преживяване. Особено дългоочакваната. Миналото лято със съпругата ми и двете ни деца потеглихме към слънчевия плаж в Бургас. Едва бяхме стигнали в района на Кремиковци, когато, заслушан в приятното лятно парче по радиото, пропуснах една неравност на платното и чух особено неприятен и познат шум – джантата беше пострадала.


За съжаление, беше сериозно изкривена и не беше възможно да продължим.

Знаете, че това е доста изнервяща ситуация, когато си на път с малки деца, а температурата надвишава 30 градусa. Започнах да си представям какво ме очаква, вместо приятен път към морето. Трябваше да намеря нови джанти, а ако гумата е пострадала – и гуми, след което сервиз, където да ги сложат, и всичко това никак нямаше да ми излезе евтино. Освен това не желаех да се доверявам на непознат сервиз – имах място, където ходя от години, и не исках да рискувам някой да се възползва от непредвидената ситуация, за да вземе по-висока от нормалната цена.

В този момент моят близък приятел – Явор – случайно ми звънна за нещо. Помолих го да ми помогне, защото си спомних, че живее в близост. Той каза, че има супер идея и тръгва веднага. След 20 минути беше при нас и каза, че знае страхотно място за части втора употреба, които са изгодни. Имало дори възможност да тестваш на място онова, което купуваш, за да видиш как ще работи.

Първите няколко минути бях скептичен – никога не бях пазарувал части втора употреба за автомобила си.



Но тъй като хобито на Явор са колите, можех да бъда сигурен, че когато препоръчва нещо, знае за какво говори. Запътихме се към Carco, което се оказа доста близо. Оказа се, че счупената джанта носи късмет – защото се запознах с услугите на наистина страхотен бизнес. Посрещна ни любезен служител, веднага откри модела джанти, който беше необходим, а аз останах зяпнал колко по-ниска беше цената им, без да се различават от моите.

Тук ще вмъкна скоба – хубавото на частите втора употреба е, че са минали теста на времето и можем да бъдем сигурни, че наистина са качествени, тъй като са одобрени от първоначалния си производител, след което от собственик, а в последствие и от новия доставчик, когато вече са втора ръка.

Смених джантата на място, при това доста бързо, а докато чакахме, разговарях с останалите служители – оказа се, че складът им е скрита съкровищница. Разполагат с вътрешно оборудване, горивни системи, гуми, джанти, двигатели и прочее. Въобще – от най-необходимите неща, до аксесоари за удобство и глезене. Разбира се, не е нужно да отидеш на място – имат и удобен онлайн магазин с богат асортимент. Виж тук: https://carco.bg/marka/

Както се казва – скриха ми шапката, а аз не съм човек, който се впечатлява лесно, когато става дума за автомобила ми.


Не обичам да имам големи разходи по него и досега не се бях замислял колко практични са частите втора употреба. Всичко е добре, щом завършва добре – джантите ни бяха сменени бързо на супер цена, така че ние поехме обратно към морето, а благодарение на Явор открих новото си любимо място за автомобила – Carco което препоръчвам с две ръце.


Огнян Велев, 42 г., гр. София

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път