• Carco.bg
  • Блог
  • Най-честите притеснения, когато купуваме авточасти втора ръка
25/07/2022

Най-честите притеснения, когато купуваме авточасти втора ръка

Най-честите притеснения,  когато купуваме авточасти втора ръка

Напълно нормално е, ако досега не си пазарувал авточасти втора ръка, да имаш въпроси и съмнения. Всички искаме да получим най-доброто качество, когато купуваме каквото и да е, а щом става въпрос за автомобила ти, нормално е да искаш да получиш най-доброто качество.

Кои са най-често срещаните притеснения, когато хората купуват авточасти втора ръка? Нека ги разгледаме:


Как да бъда сигурен, че частта, която купувам, е работеща?

Carco.bg разполага със специален отдел, който се грижи за изрядността на всяка една от предлаганите ни авточасти. Всяка част предварително се проверява за нейната пригодност и функционалност и се одобрява чак тогава. За целта сме предвидили собствени тестови лаборатории.


Предлага ли магазинът достатъчно разнообразие?

Когато пазаруваш от Carco.bg можеш да разчиташ, че пазаруваш от място, с всичко, което е необходимо за твоята кола. Без значение дали се налага ремонт на по-нови или по-стари превозни средства, на цели двигатели или само конкретна част от тях, ние имаме необходимите продукти и то с гарантирана, проверена лично от нас, работоспособност.


В Carco.bg ще откриеш богато разнообразие от авточасти втора ръка – арматурни табла, амортисьори, километражи, светлини, скоростна кутия, рейка, радиатор за парно, вътрешно оборудване, цели двигатели, зимни и летни гуми, джанти, тасове и много, много други. Не откриваш необходимата автомобилна част или тя не е налична точно за твоя модел автомобил? Свържи се с нас, за да направим проверка в складовите наличности, които все още не са добавени в сайта.



Къде е позициониран сервизът/магазинът?


Mожеш да ни посетиш на място на следния адрес – гр.София, кв. „Кремиковци“, ул. „Свети Георги Победоносец“ 1а или за твое удобство можеш да поръчаш всичко необходимо за автомобила ти онлайн – на Carco.bg.


Удобно ли ще ми е работното време?

Нашият склад е отворен за клиенти от понеделник до събота, като в делничните дни часовете са от 8:00 до 17:00ч., а в събота от 09:00ч. до 18:00 ч. Нашият онлайн магазин работи денонощно за теб.


Мога ли да поръчам предлаганите от Вас артикули чрез куриерска фирма?


Cargo.bg работи с Eконт и Спиди, които доставят поръчката ти до удобен за теб офис или до личния ти адрес.


Трябва ли да бъде направена предварителна уговорка при пазаруване на място?


Не е необходимо да се свързваш с нас предварително. Можеш да заповядаш в удобно за теб време и ще получиш нужното обслужване.


Как да поръчам?


Можеш лесно да поръчаш онлайн чрез каталога ни – www.carco.bg. При нужда от съдействие – свържи се с нас на +359 885 716 777 или ни пиши на office@carco.bg.

Как се извършва заплащането?

Ако пазаруваш на място от склада ни, плащането на закупената от теб стока се извършва в момента, когато получиш желания артикул. При доставка чрез куриерска фирма плащането се извършва при приемане на артикула от съответния доставчик (наложен платеж).


Мога ли да платя по банков път?


Да – щом поръчаш онлайн, имаш две опции за плащане – наложен платеж или банков превод.


До колко дни след поръчване на даден артикул мога да очаквам той да бъде при мен?


Не по-късно от 1-2 работни дни.


Мога ли да върна поръчка? В какъв срок?


В случай, че не си доволен от артикула, можеш да го върнеш в рамките на 14 дневен срок. При нужда от информация какви стъпки да предприемеш за връщане на стока, може да се свържеш с с нас на: +359885716777, на office@carco.bg или да ни пишеш на Facebook страницата на Carco.bg.


Мога ли да променя адреса на поръчката си?


Разбира се, адресът може да бъде променен. Свържи се с нас възможно в най-кратък срок, за да можем да променим адреса, преди поръчката да е предадена на куриер.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път