• Carco.bg
  • Блог
  • Зимните аксесоари, които трябва да притежава всяка жена... Извинете – кола!
30/09/2021

Зимните аксесоари, които трябва да притежава всяка жена... Извинете – кола!

Зимните аксесоари, които трябва да притежава всяка жена... Извинете – кола!

Има много истина в твърдението, че между жените и колите има повече от обикновена прилика. И не само заради факта, че средният разход за една хубава кола е приблизително същият като този за една жена. Но и защото ако бъдат истински обичани и обгрижвани, и при жените ,и при колите старата любов ръжда не хваща, и не угасва!


Зимата ще дойде точно след един сезон. И ако искате мир и любов вкъщи, и на пътя – сега е времето да помислите за наистина добри зимни аксесоари, защото и колата, и жената имат нужда от постоянна поддръжка, за да изглеждат добре.


Зимните аксесоари на автомобила могат да ви помогнат да увеличите максимално удобството и удоволствието от шофирането. Нещо повече – те ще защитят интериора и външността на вашия автомобил от студеното време.


Без значение какъв тип зимни аксесоари избирате, най-важното предимство е да осигурите безопасност за колата си и за вас. Така че....


...нека започнем с гумите.


Обувките на колата, както и при жената, са нещо повече от аксесоар. Трябва да избирате внимателно, но това не означава непременно, че трябва да бъде и скъпо. За разлика от женските обувки, колата ви няма да има нищо против да се обзаведе с гуми втора ръка, стига те да са наистина качествени и добри. От 4 октомври ще може да ги намерите дори и с 20% отстъпка.


Като при истински маркови обувки, уповавайте се на бранда, който предпочитате, но по-важното при гумите е да откриете символа M+S и тривърха планина със символ на снежинка в него на страничната стена на гумата. Това означава, че тя отговаря на международните стандарти. И отново, както при обувките – помислете преди да купувате само две зимни гуми. За да осигурите максимално ефективно управление на автомобила и да увеличите сцеплението му, е повече от важно да монтирате зимни гуми на всичките четири колела. В края на краищата и любимата ви няма да е особено щастлива да получи за подарък само един ботуш. Още повече, когато е на зимна промоция в началото на сезона.


Модул за дистанционно запалване


Има няколко месеца в годината, в които повече от всичко ви се иска да имате гараж с вградено парно отопление? Ето едно решение, което определено е по-евтино от месечния наем за гараж – дистанционното запалване на автомобила. Помислете си, има ли нещо по-хубаво от това да можете да останете уютно у дома, докато колата ви се затопли? Тази функция ви позволява да включите автомобила си дистанционно, въпреки че само двигателят стартира заедно с отоплителната и климатичната система. Дистанционното запалване обикновено спира да работи след 10 минути, освен ако автомобилът не стартирате напълно. И не, няма как колата да тръгне сама или някой междувременно да се качи в нея и да потегли. Никой не може да управлява автомобила, освен ако вие не изключите функцията за дистанционно запалване. Модули за дистанционно запалване на автомобила се продават и отделно. Ако вашият автомобил не е оборудван с тази функция, могат да бъдат инсталирани от професионалисти. Свържете се с нас, ако искате да ви разкажем повече и да намерите всичко, което търсите.


Изтривалки


Подовите постелки са важна част от аксесоарите на вашия автомобил, за да запазите външността му възможно най-добра. Ако нямате добри постелки, няма как да не повредите пода на автомобила си, след като сте газили през сняг и осолени тротоари. Влагата, която вкарвате в купето, може да предизвика корозия на металния под, разположен под постелката.


Ракове и допълнителни багажници


Ако обичате да прекарвате зимата на открито, независимо дали става въпрос за ски или сноуборд, инсталирането на допълнителен багажник е необходимост. Той ви позволява да приберете оборудването си извън купето и освобождава повече вътрешно пространство, като същевременно ви позволява да транспортирате оборудването си безопасно. Има различни ракове според нуждите ви, но твърда кутия за съхранение може да бъде прикрепена и към задната част, и към покрива на автомобила без проблем.


Покривало за сняг за предно стъкло


Те са красиви. И удобни. Не приличат на промазаните покривала, с които бащите и дядовците ни се бореха и зиме, и лете, за да предпазят шкодата и москвича от белезите на времето и природните стихии. Ако тягостното занимание по почиствате на леда от замръзналия автомобил не е сред любимите ви занимание, покривалото за сняг за предното стъкло е идеалния аксесоар. Повечето покривала са изработени от полиестер и PVC, така че покупката му е трайна и смислена инвестиция. Неговият термичен щит улавя топлината, което предпазва предното стъкло от замръзване и мъгла.


Авариен комплект в багажника


Идеята да заседнем някъде посред зима не е от най-приятните и мисълта за нея предизвиква достатъчно студени тръпки. Помислите за допълнителен авариен комплект в багажника, в който да сложите базови неща за ефективно зимно оцеляване, включително джъмперни кабели, аптечка, топло одеяло и въже за теглене.


Списъкът със зимни аксесоари може да продължи още, но като начало приемете нашия съвет, че това са тези, които трябва да притежава всяка една истинска жена... Извинете – кола!


Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път