Брави за врати на коли за PEUGEOT - страница 2

190 авточасти

Брава 06430 за PEUGEOT 807 (E) 2.2 HDi (2002)
-50 %
13.86 лв.27.73 лв.
13.86 лв.27.73 лв.
22.00 лв.44.00 лв.
14.79 лв.29.58 лв.
15.71 лв.31.42 лв.
15.71 лв.31.42 лв.
18.48 лв.36.97 лв.
19.24 лв.38.49 лв.
20.04 лв.40.08 лв.
20.04 лв.40.08 лв.
19.24 лв.38.49 лв.
19.24 лв.38.49 лв.

Бравите за вратите на колите са често търсени резервни части втора ръка, защото, по една или друга причина, те се чупят или биват разбивани от крадците. Какви видове ще откриете в онлайн магазина на Carco.bg и как се разглобяват? С какво сме по-конкурентни от останалите и кое ни прави по-предпочитаната компания?


Какви видове брави за врати на коли има


Основно съществуват механични или електронни. Все още масово преобладават първите, за чието отключване е необходимо използването на подходящ ключ. Той има определен код на назъбване, който повдига специалните щифтове и те се нареждат така, че освобождават патронника да се завърти и отключи. При погрешна комбинация от зъбци, това няма да се случи.


Днес основно се предлагат брави за предните и задните, левите и десните врати на колата. Достъпни са още и модели за капака на багажника на различните марки автомобили. В категорията на онлайн магазина се срещат доста популярни в България брандове като VW, Audi, BMW, Dacia, Ford и др.


Как се разглобяват


Ремонт или смяна на бравите за вратите на колата може да се наложи поради повреда в механизма или в случай на опит за кражба. Повечето пъти, при опити за кражба се извършва цялостна подмяна, защото в подобни случаи обикновено ключалката на вратата не подлежи на ремонт и е силно повредена. В случай обаче на механична повреда, която е настъпила по някаква друга причина, има решение на проблема чрез извършване на ремонт.


В зависимост от самия модел на колата и сложността на бравата на вратата, трудността на ремонта може значително да варира, както и самото разглобяване на детайла. За всеки случай, ако не притежавате нужната квалификация и познания в областта, не Ви съветваме да разглобявате тази част. Ако все пак не искате да ходите в сервиз или при специалист, Ви съветваме да закупите втора употреба брави за коли от Carco.bg и да направите смяната самостоятелно.


Защо да купим от Carco.bg


Ето няколко основни причини, поради които да изберете нас пред конкурентите:



  • Това е един от най-големите и добре заредени онлайн магазини за авточасти втора ръка в страната;

  • Само тук имате възможност да направите най-изгодна покупка, защото получавате гарантирано работещи детайли, които предварително са изпробвани;

  • Всеки ден добавяме нови авточасти, от които да направите най-добрия за Вас избор;

  • Получавате възможност за безплатна консултация със специалист относно избора и поръчките;

  • Изключително достъпни цени.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път