14/06/2024

Купете двигател втора употреба

Купете двигател втора употреба

Когато се наложи, смело си купете двигател втора употреба и няма да съжалявате! Не само ще вдъхнете нов живот на стария си автомобил, но и ще спестите много пари. Това е най-доброто решение, което можете да вземете, ако вашият мотор се повреди. Вместо да хвърляте пари на вятъра за ремонти в сервиза, помислете за възможността да замените двигателя с такъв втора употреба.


Ако повредата на двигателя е лека, като например износени пръстени или уплътнения, ремонтът може да е по-евтин и ефективен. Но ако повредата е сериозна, като счупено бутало или повредена глава на цилиндъра, ремонтът може да бъде много скъп и да не си струва. В този случай закупуването на употребяван двигател може да бъде по-добра опция. В тази публикация ще разгледаме различни гледни точки по този въпрос, за да ви помогнем да вземете най-правилното решение за вас и вашия автомобил.


Бензинов двигател втора ръка


Решението дали да се ремонтира повреден бензинов двигател или да се подмени с такъв втора ръка зависи от няколко основни фактора. На първо място, трябва да се оцени степента на повредата и свързаните с нея разходи и време за ремонт. Ако проблемът е в запалителната или горивната система и се касае за нещо дребно, като горивна помпа, износени свещи или кабели, можете да прецените дали си заслужава да инвестирате в подмяна и ремонт.


Ако повредата е по-сериозна, по-удачно може да бъде да купите двигател втора употреба. За прилична сума ще намерите подходящо решение, което ще подмлади автомобила видимо. Това ви гарантира сигурност и спокойствие, всичко това на отлична цена. Вместо да ремонтирате едно след друго, директно решавате проблема с подмяна на двигателя. Уверете се, че закупеният двигател пасва. А, когато той започне да работи и се грижите за поддръжката му, няма да губите повече време и пари за скъпи ремонти в сервиза.


Употребяван дизелов двигател


Ремонтите на дизеловите двигатели в сервиза са доста по-скъпи от тези на бензиновите. При дизела има различни компоненти, чиято повреда е сериозен разход за отстраняване. Освен че горивният филтър или помпата могат да дефектират, има и DPF филтри, EGR клапани, дюзи и електроника. Симптомите на повреда, които наблюдавате, са от значение и след консултация с квалифициран механик ще можете да вземете информирано решение.


Като цяло, ремонтите на дизеловите двигатели са по-скъпи от тези на бензиновите. Това се дължи на по-сложната им конструкция, по-скъпите компоненти и специализираното им обслужване. Разходите за труд в сервиза допълнително оскъпяват ремонтите на дизела. Ето защо при повреда е често по-лесно да вземете решение за покупка на дизелов двигател втора ръка. Важно е да изберете такъв, който ще пасне на вашия автомобил и да обръщате внимание на поддръжката му. Инвестицията си заслужава, защото ефективността на дизела ще я възстанови бързо.


Двигател втора употреба от Карко


Най-доброто място, откъдето можете да закупите употребявани двигатели, е Carco. Онлайн магазинът за авточасти втора употреба работи денонощно и без почивен ден. Разполага с най-разнообразната наличност на двигатели втора ръка. Можете да разгледате от менюто през секция "Части" или, ако е по-удобно за вас, през менюто "Марка", където можете да намерите вашия модел и след това да изберете цели двигатели. Лесно се поръчва с два-три клика, а доставката е до адрес, който посочите.


Цените са изумително изгодни, а качеството е тествано и проверено. Всеки двигател, преди да бъде изложен за продажба, преминава през тест за работа. Само тези, които отговарят на високите стандарти на Карко, се качват за продажба. Ако имате възможност и желание, можете да дойдете дори на място в работно време на физическия ни магазин. Лично можете да тествате избрания двигател и да се убедите в неговата безпроблемна работа.


Не се колебайте, обадете се на нашите консултанти на 0885 716 777, за да изберем най-добрият употребяван двигател за вас. Ако искате да прочетете повече, вижте в блога ни публикацията за предимствата на двигателите втора ръка.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път