17/05/2024

Купете кормилна рейка втора ръка

Купете кормилна рейка втора ръка

Колебаете се дали да купите кормилна рейка втора ръка?! Вашата се е повредила, забелязали сте, че не реагира при въртене на волана. Вече сте били в автосервиз, където са извършили диагностика. Установили са, че е за подмяна. Ясно е, че повече не можете да шофирате така и трябва да извършите смяна. Когато разберете, каква е цената за замяна с друга, разбирате, че може да купите и употребявана.


Не се лутайте в безизходицата! Карко е на разположение, за да предложи надеждна кормилна рейка втора употреба. На първо място - цената е несравнимо по-добра и може да си я позволи всеки. И второ - макар че е употребявана, Вие може да я пробвате и да се уверите сами, че има още дълъг живот в нея. Нашият онлайн магазин е продал вече хиляди подобни артикули. Оказва се, че с нас такъв ремонт е достъпен и лесен, а подмяната напълно възможна, по джоба на всички. Сега ще Ви разкажем малко повече.


Признаци на повредена кормилна рейка



  1. Изпитвате трудности при завиване - тогава, когато волана не Ви слуша. При намаляване на скоростта, завъртате волана, обаче, нищо не случва.

  2. Нестабилност на волана - струва Ви се, че кормилото не е под пълния Ви контрол. Чувствате го някак си хлабав, изплъзва Ви се.

  3. Странни шумове - като че ли чувате стържене, почукване или скърцане, които идват от продължението на волана към колоната му.

  4. Изтичане на течност - това е присъщо за хидравличните кормилни рейки. Когато се случи ще видите течност под предната част на автомобила.


Случи ли се да се усъмните в това, не отлагайте и идете в сервиз да се извърши диагностика. Опитният механик веднага ще установи проблема и ще Ви препоръча решение. Вие, остава да решите откъде и какъв механизъм за управление да закупите, за да извършите подмяната. Ако колата Ви е нова и държите да купите нова, това си е Ваше право. Заслужава ли си обаче, ако колата е на 10 и повече години?!


Кормилна рейка втора ръка


Кормилна рейка втора ръка от Carco е идеално решение при повреда на Вашата. Нашите специалисти са сериозни експерти в областта на устройството на автомобила. Когато закупим автомобили и свалим частите от тях за извършване на проверка, всичко се прави прецизно. Проверява се състоянието на кормилната рейка, пробва се дали работи надеждно. Тества се дали би създала някакви проблеми и само ако има дълъг живот се качва за продажба в онлайн магазина.


Може да влезете и да потърсите в нашия по части следвайки пътят от части в менюто и от окачване кормилна уредба да изберете от огромното разнообразие употребявани кормилни рейки. Поръчването е удобно и лесно, ще получите и имейл за потвърждение, а ние на следващия работен ден ще доставим до адрес. Ако Ви е удобно, може да дойдете и на място, където лично да пробвате механизма на самата си кола.


Купете употребявана кормилна рейка


Гарантирайте си доброто състояние на автомобила с употребявана кормилна рейка от Carco. Ще спестите много пари, с които бихме могли да помислите и за други ремонти, които отлагате, защото не може да си ги позволите. Веднъж като подмените нещо по колата си с наши авточасти, когато сами се уверите в тяхното качество, ще сте спокойни. И повече няма да Ви плаши нищо по автомобила, което се счупи. Защото ще знаете, че в Карко има огромен избор. И клиентът е поставен на първо място.


Може да търсите и по марка, а след това и да изберете модела на Вашия автомобил. Така ще видите всички налични части за конкретния модел и със спестените пари да си закупите друго, което в сервиза да Ви подменят. Така че ако сте се сблъскали с най-често срещаните симптоми на повредена кормилна рейка и следвате съветите при смяната на кормилна рейка, ще останете доволни! Ако искате да прочете повече за нас вижте и материала ни употребявани авточасти от Carco.

Carco.bg e онлайн платформа, която осигурява голямо разнообразие от резервни авточасти втора ръка, но с предварително проверено качество и работоспособност.

Бюлетин

Запишете се за нашия онлайн бюлетин и научавайте първи за промоционални и нови продукти.

© 2024 Carco.bg

Наложен платежБанков път