Какво да знаем, когато купуваме авточасти втора ръка

Автомобилът е един от най-големите разходи месечно. Купувайки кола, трябва да имаме предвид, че оттук-нататък ще инвестираме доста пари за поддръжка на превозното средство, ако искаме да го използваме дълго време. Поддръжката на автомобила може да е от всякакво естество. От редовни и дребни проблеми, до проблеми с важните авточасти.

 

Автомобилните части са скъпи, особено когато става дума за нови и оригинални, а откриването им не е толкова лесно. Но когато става въпрос за малък бюджет, резервните части втора употреба са страхотен вариант. Те са надеждно тествани в лаборатория и често идват с гаранция, така че ако се сблъскате с проблеми, може да ги замените незабавно.

Защо да се доверите на авточасти втора употреба?

 

Едно от основните предимства на употребяваните части е, разбира се, че се предлагат на по-ниска цена. Въпреки това, трябва да бъдете много внимателни и предпазливи, когато купувате части за автомобили втора употреба – проверявайте мястото, от което купувате, винаги питайте за гаранция и не забравяйте да прегледате няколко мнения на купувачи.

Какви са ползите от купуването на авточасти втора употреба?

Когато става въпрос за части за автомобили втора употреба, това е идеалният вариант, ако искате да спестите пари. Използваните авточасти се предлагат на по-ниска цена, в сравнение с новите, и струват някъде между 30 до 75% от цената им. Важен факт е, че частите за автомобили втора употреба щадят околната среда.

Какво да знаем, когато купуваме авточасти втора употреба?

Проверка на търговеца: Проучете мястото, където нужната за вас част е налична. Днес е повече от лесно да влезем в интернет и да направим кратко проучване, преди да направим покупка. Ще открием предостатъчно мнения и ревюта.

Гаранция: Не всички авточасти втора употреба се предлагат с гаранция, но има търговци, които предлагат ограничена гаранция. Препоръчително е да потърсите доставчик, който би предложил най-малко 6 месеца гаранционен срок.

Идентификация: Идентификационният номер на превозното средство играе много важна роля при закупуване на автомобилни части. Уверете се, че частите, които планирате да закупите, отговарят на вашия идентификационен номер, за да сте сигурни в тяхната съвместимост

Мнение на експерт: Когато купувате втора употреба части за автомобила си, е много важно да сте сигурни, че имате експерт до себе си, който да ви помогне да вземете правилното решение.

Купуването на втора употреба части за автомобил винаги е интелигентен ход, стига да знаете, че купувате правилен и оригинален артикул.


Как да се уверим, че купуваме части втора ръка от надеждно място?

Всеки собственик на автомобил иска най-добро качество на разумна цена и ние сме отдадени на мисията да ви го предложим. Знаем, че е трудно да се ориентирате в пренаселения пазар, затова нашата цел е да ви улесним максимално.

В Carco.bg работят професионалисти, които разбират не само от работата си, но и от нуждите на клиентите си. Затова първо ще чуем вашите нужди, след което ще ви консултираме и ще ви предложим перфектната част втора употреба на справедлива цена. В Carco.bg ще откриете богат избор, така че намирането на частта, от която се нуждаете, рядко е проблем. Доверете са на Carco.bg

Назад към всички новини